Siemens

Siemens valgte Savo Invite som møderestol for sit kontor i Arenastaden, Stockholm. I små grupperum og individuelle værelser finder vi også en række Savo Joi i mange farver. Kontoret er et godt eksempel på en arbejdsplads, hvor man naturligvis kan mødes og interagere.

Syddansk Universitet i Odense

Da SDU flyttede ind i deres nyrenoverede lokaler, valgte de Savo Invite som møderestol, og for arbejdspladserne blev valgt bedst sælger Savo Soul.

Ved hjælp af fleksibelt indretning skabt af velindrettede møbler bruger fakultetet nu sine moderne og funktionelle områder til det maksimale og kan byde flere studerende på hver lærer end tidligere.

Tillykke med deres nye, inspirerende arbejdsplads!
Savo Soul & Savo Invite - ergonomiska stolar på Southern University of Denmark
Savo Joi på Com Hem, Stockholm

Com Hem i Stockholm

På ComHems nye kontor i Stockholm er der nedsat møder med højt mødetid for at opretholde aktivitet og energi under møderne. Vores Savo Joi med hjul og fodring er blevet brugt, og overfladen er omgivet af luftigt stof til at beskytte og lette fokus.

Vi ønsker dem held og lykke på deres nye arbejdsplads!

Visma House i Helsingfors

Da Visma valgte deres nye møbler, var målet at afspejle den nordlige lethed og friskhed samt virksomhedens image. Personalet flyttede fra lokaler til primært åbne kontorer og fra forskellige virksomheder på grund af mange fusioner.

Løsningen blev bygget for at være rolig, velafbalanceret og i harmoni og at sidde komfortabelt på deres nye skriveborde blev Savo Soul Mesh valgt.
Savo Soul på Visma House i Helsingfors
Savo Soul & Savo S3 stolar på Papyrus i Vantaa, Finland

Papyrus i Vantaa, Finland

Flytning til nye lokaler betød omstrukturering af kontoret fra mindre rum til hovedsagelig åbne kontorarbejder for Papyrus. Et funktionelt projektrum, et stilfuldt loungeområde og en intimt personale kantine støtter nu den åbne og moderne indvendige løsning på Papyrus kontor.

På arbejdspladserne blev den ergonomiske og miljøvenlige Savo S3 udvalgt sammen med vores bestseller Savo Soul. De nye praktiske faciliteter forbedrer virksomhedens image og giver også en ny måde at arbejde på.

BCH Solutions i Manchester

Da BCH Solutions flyttede til deres nye kontorer i en af Manchester Picadilly's flagskibsbygninger, fik de til opgave at skabe en arbejdsplads med fleksibilitet til at opretholde denne dynamiske og voksende forretning. Arbejde sammen med nøgleinteressenter er den endelige løsning og aktiv og engagerende miljø, der virker for deres medarbejdere, der fremmer trivsel og tjener som katalysator for fremtidens succes.

For deres mødelokaler valgte de den høje version af Savo Invite i tilpasset markeret stof, og medarbejderne er virkelig tilfredse med resultatet.
Savo Invite stolar på BCH Solutions, Manchester
Savo Invite & Savo XO stolar på Borenius i Helsingfors

Borenius Advokatfirma i Helsingfors

Borenius er en af de største og mest erfarne advokatfirmaer i Finland, og ved udformningen af deres nye kontor besluttede de også at forny deres visuelle identitet for at sikre, at de nøjagtigt afspejler deres nuværende forretningskultur og image.

Vores klassiske Savo XO blev udvalgt til de udøvende og private kontorer og Savo Invite til præsentationsrummet for at matche de nye lokaler og billedet. Produkterne blev specielt udvalgt til at tilbyde både kvalitet og ergonomisk beroligelse.